Over ons

Aromas Naturales is een bedrijf gespecialiseerd in natuurlijke producten.
Natuurlijke geuren voor verschillende doeleinden en Aloe Vera.

Aromas Naturales is opgericht in Spanje en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met verkooppunten in meer dan 56 landen van de wereld.

De geuren van Aromas Naturales zijn 100 procent natuurlijk en voor verschillende doeleinden. Men kan de geuren gebruiken als Aromatherapie, als luchtverfrissing en als huis of bedrijfsgeur. Ook kunnen de geuren worden toegepast in de sauna, stoomcabine en op vele andere manieren.

Bij gebruik van de geuren als aromatherapie ervaart men de geur snachts tijdens de slaap, en hierdoor kunnen de geuren een geneeskrachtige werking hebben op lichaam en geest.

Aromas Naturales streeft ernaar oplossingen te verzorgen, die de noden ontmoeten van haar klanten, en probeert te zorgen voor meer kwaliteit van het dagelijks leven van de mens.

note: Al onze producten zijn TUV getest en worden vervaardigd conform de geldende voorschriften van de Europese gemeenschap en en de Verenigde Staten (IFRA- en RIFM- normen). Bovendien zijn wij in het bezit van het internationele kwaliteits-certificaat ISO-9001.

Onze producten zijn wereldwijd gekroond met verschillende kwaiteits- en prestige- prijzen / awards.