Corporate identity

Uw clienten ontvangen op uw bedrijf of kantoor waarin een heerlijke geur heerst. Een geur die samenhangt met uw bedrijf. Een herkenning niet alleen van het logo, het briefpapier, de visitekaartjes en de medewerkers maar ook een eigen geur. Een geur die echt uw bedrijf weergeeft. Een geur die bij het ruiken ervan direct aan uw bedrijf en de samenhangende service doet denken.

Denk bijvoorbeeld zelf aan de gedachten die u heeft bij het ruiken van vers brood, of van een bepaald parfum die een geliefde altijd draagt.

Geur doet veel met mensen, Geur brengt mensen in een bepaalde stemming en zorgt voor sfeer.

Aromas Naturales biedt veel mogelijkheden om geur toe te passen in uw organisatie. Zo kunnen wij geur laten verspreiden dmv het aanwezige airconditioning systeem of op andere manieren kan in elk gewenste ruimte een andere geur worden gecreerd.

vb.
Bij een bancaire instelling kunnen we zorgen voor een bepaalde geur in de ruimtes waar mensen worden ontvangen of een eigen geur bij binnenkomst.

vb.
In een hotel kunnen wij zorgen voor een binnenkomst lobby geur, een geur in het restaurant, in de hotelwinkel, en op de kamers.

Aromas Naturales zorgt ervoor dat in uw bedrijf uw speciaal ontwikkelde bedrijfsgeur heerst.

Voor meer informatie over dit product kunt u conact met ons opnemen.

Prijs op aanvraag