Bestellen

U kunt via de website alle producten van Aromas Naturales bekijken en bestellen door onder het product op ” BESTELLEN” te klikken. Hierdoor vult u uw winkelmandje en kunt u na het doornemen van uw bestelling uw bestelling aan ons doorgeven. Aantallen kunt u aanpassen door nogmaals het product te selecteren of het aantal handmatig te veranderen en daarna “aantallen aanpassen” te klikken.

Betalen

Betalen kunt u doen op verschillende manieren.

Direct overmaken
U kunt uw bestelling direct betalen via onze website als u gebruik maakt van internetbankieren. U krijgt dan direct een betalingsbevestiging en dan kunt u de producten die u heeft besteld binnen 4/5 werkdagen bij u thuis verwachten.

Zelf overschrijven
Ook kunt u kiezen om het bedrag eerst zelf op een andere manier over te maken. U krijgt dan van ons een bestellingsbevestiging en daarbij de gegevens die u nodig heeft om de bestelling te betalen. Wij maken gebruik van Electronic banking en zien direct wanneer uw betaling is bijgeschreven. U krijgt dan de producten toegestuurd zodra het bedrag is bijgeschreven op de rekening van Aromas Naturales.

Niet thuis

Bij niet thuis zal de postbode een briefje bij u in de brievenbus doen, dat het pakketje op het postkantoor of bij de buren af te halen is.

Vragen

Heeft u nog vragen over een te maken bestelling of over een reeds gemaakte bestelling dan kunt u natuurlijk ten aller tijde contact met ons opnemen. Kijk voor onze gegevens op Contact of stuur ons een email.